8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

De Kansenfabriek

Iedereen is van harte welkom bij De Kansenfabriek voor een kopje koffie of thee, vers fruit of huisgemaakte soep (gratis). Je kunt bij ons anderen ontmoeten, een spelletje spelen, gebruik maken van de computer met gratis wifi of gewoon een praatje maken met buurtgenoten.

Elkaar ontmoeten bij De Kansenfabriek

De Kansenfabriek is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen uit Arnhem. Je vindt ons midden in de wijk Het Arnhemse Broek, aan de Johan de Wittlaan 299. 

Er is altijd iemand aanwezig waar je vragen aan kunt stellen, bijvoorbeeld over het invullen van formulieren, lastige brieven of zorg gerelateerde onderwerpen. 

Elke dag kom ik op de fiets naar De Kansenfabriek. Ik vind het fijn om hier een kopje koffie te drinken, wat te praten en anderen te ontmoeten. Als De Kansenfabriek er niet meer zou zijn, dan zou ik minder contacten hebben en me sneller eenzaam voelen. Ik ben blij dat De Kansenfabriek er is.
Jan, bezoeker van De Kansenfabriek

Activiteiten

We organiseren regelmatig activiteiten bij De Kansenfabriek. Het aanbod wisselt per maand en vaak kiezen we een thema voor de activiteit. Elke dinsdagochtend is er seniorengym en op woensdag maken we samen soep.

Ik doe graag mee aan activiteiten, zoals samen sporten, en speel vaak spelletjes bij De Kansenfabriek. Dounia, de begeleider, ondersteunt mij op een fijne manier. Bijvoorbeeld bij het maken van een afspraak in het ziekenhuis. Bijna elke dag ben ik wel bij De Kansenfabriek.
Atam, bezoeker van De Kansenfabriek

 Samenwerking

We werken volop samen met andere organisaties in de wijk en zoeken continu naar verbinding. 

We zijn van maandag tot en met vrijdag open van 10.00 uur tot 14.00 uur. Benieuwd wat De Kansenfabriek voor jou kan betekenen? Kom gerust eens binnen bij ons! Je bent van harte welkom.