8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

In de wijk

We zijn actief in de brede regio Arnhem-Nijmegen en zitten overal midden in de wijk. We zijn toegankelijk, laagdrempelig en dragen bij aan de leefbaarheid in de lokale gemeenschap. Juist omdat wij ambulante ondersteuning bieden, zijn we dichtbij jou. Ook organiseren we inlopen in de wijk. Je kunt hier naartoe komen om anderen te ontmoeten, activiteiten met elkaar te ondernemen, een praatje maken of spelletje kunt spelen.

Inlooplocaties in de wijk

Driekracht is dicht bij jou en bevindt zich midden in de wijk. Op verschillende locaties hebben we inlopen. Je kunt hier terecht voor:

  • Contact met anderen. De inloop is een ontmoetingsplek, waar je anderen ontmoet en leert kennen. Heb je weinig of geen sociale contacten en zou je die wel graag willen krijgen? Loop dan eens binnen bij een van onze inlopen. Je kunt hier gewoon een praatje maken met elkaar, samen eten of ervaringen delen. Altijd in een veilige, vertrouwde en gastvrije omgeving.
  • Praktische ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan vragen over gezondheid, huisvesting of werk. De begeleiders van Driekracht zijn aanwezig om jou te helpen met jouw vraag. En weten zij het antwoord niet? Dan kunnen ze je doorverwijzen naar een organisatie die het antwoord op jouw vraag wel weet. We hebben een groot netwerk, dus kunnen je altijd in contact brengen met de juiste organisatie indien nodig.
  • Het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid. We geven jou informatie over gezonde voeding, koken samen en doen activiteiten met elkaar.
Bij De Kansenfabriek helpen we elkaar. Als iemand iets nodig heeft, weet ik vaak wel iemand te vinden die de ander helpen. Ze noemen mij hier ook wel ‘de verbinder’. Een bijnaam waar ik best een beetje trots op ben. Het is fijn dat deze inloop- en ontmoetingsplaats in de wijk er is.
Said, krijgt ondersteuning van Driekracht

Onze inlooplocaties

Onze inlooplocaties zijn warme en uitnodigende omgevingen waar iedereen welkom is, waar je je begrepen voelt en waar je geaccepteerd wordt. Met onze inlooplocaties proberen we een positieve impact te maken op jouw welzijn. Kom dus gerust een langs. Je bent van harte welkom!

De Kansenfabriek, Arnhem

Johan de Wittlaan 299
6828 XN Arnhem

Inloop, Nijmegen

Van Peltlaan 275
6533 ZH Nijmegen

Inloop, Weurt

Irenestraat 27
6641CN Beuningen

Inloop, Wijchen

Zomertaling 243
6601 DW Wijchen