8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
In de wijk

Inloop Wijchen

In Wijchen vind je bij Zomertaling 243 de inloop van Driekracht. Je kunt hier anderen ontmoeten, een praatje maken, spelletje spelen of samen eten. De inloop is meerdere avonden per week open. Je bent van harte welkom!

Elkaar ontmoeten

Inloop Wijchen is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die door Driekracht ondersteund wordt en in Wijchen woont. Veel bezoekers van de inloop wonen in de wijk rondom de inloop, anderen komen van verder weg. Er is altijd een maatschappelijk begeleider van Driekracht aanwezig, waar je vragen aan kunt stellen. Bijvoorbeeld over het invullen van formulieren, lastige brieven of zorg gerelateerde onderwerpen. Maar ook om gewoon een praatje mee te maken.

Het is gezellig onder elkaar bij de inloop. Door de inloop heb ik nieuwe mensen leren kennen en het sociale stukje weer opgepakt.
Yvonne, bezoekster van Inloop Wijchen

Activiteiten

De maatschappelijk begeleiders van Inloop Wijchen zijn erg actief en organiseren verschillende activiteiten. Zo wordt er elke maandag- en woensdagavond samen gekookt en gegeten. Op donderdagavond is het activiteitenavond. Iedereen kan dan een activiteit doen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. Je kunt zelf een activiteit doen, zoals diamond painting of puzzelen, maar natuurlijk ook samen. Op vrijdagmiddag staat om 15.00 uur een koffie- en theemoment gepland. Samen even de week doornemen en elkaar ontmoeten.

Driekracht in Wijchen_6518.jpg

Veilige omgeving

Jolanda is maatschappelijk ondersteuner bij Driekracht. Elke donderdagavond is zij als begeleider bij de inloop. Jolanda: “De inloop is een veilige omgeving voor de bezoekers, waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Ook als er een nieuwe bezoeker komt, wordt hij of zij snel geaccepteerd. Iedereen kent elkaar. Van vroeger, van school, van werk. Zo waardevol en belangrijk dat deze inloop er is.”

Inloop Wijchen is een veilige omgeving voor de bezoekers, waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.
Jolanda, maatschappelijk ondersteuner bij Driekracht

Openingstijden

De inloop is meerdere dagen per week open. Er is altijd een maatschappelijk ondersteuner van Driekracht aanwezig. Bekijk hieronder de openingstijden:

  • Maandag 16.00 – 19.30 uur
  • Dinsdag gesloten
  • Woensdag 16.00 – 19.30 uur
  • Donderdag 19.00 – 20.30 uur
  • Vrijdag 15.00 – 16.30 uur
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
Driekracht in Wijchen_7236.jpg
Een kopje koffie drinken en praatje maken met elkaar. Daarvoor kom ik naar de inloop.
Dennis, bezoeker van Inloop Wijchen

Inloop Wijchen | Zomertaling 243 | 6601 DW Wijchen