8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Onze aanpak

We gaan altijd uit van jouw eigen kracht. We vertellen niet hoe je iets moet doen, we laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Zodat je het uiteindelijk zelf kunt doen, wellicht met een beetje ondersteuning van ons. Net wat nodig is. Ons streven is dat jij zo zelfstandig mogelijk mee kunt doen in de maatschappij, jezelf verder kunt ontwikkelen en een betekenisvol leven kunt leiden.

Eigen regie

We gaan altijd uit van jouw eigen kracht. Daar geloven we in. Daarom ligt de regie altijd bij jou (en/of jouw vertegenwoordiger), zodat jij zelf beslissingen kunt nemen en kunt aangeven welke richting je op wilt. Samen met jou maken we een plan, waarbij we uitgaan van jouw vragen en behoeften. We richten ons hierbij op jouw mogelijkheden. We kijken wat er goed gaat en wat er nog beter kan, zodat jij nog zelfstandiger kunt leven.

Driekracht Karima El Aamim 4052.jpg

Onze Driekracht aanpak

We werken in de buurten en komen naar jou toe. We bieden ambulante ondersteuning en zijn dus altijd dichtbij. We bouwen aan vertrouwen met aandacht, regelmaat en deskundigheid. We helpen je weer op weg. En als wij het even niet weten, zoeken we iemand die het wel weet.

Onze aanpak:

 • Zorgen dat, niet zorgen voor
  We richten ons op het vergroten van jouw zelfredzaamheid, zodat jij zo zelfstandig en stevig mogelijk in je schoenen staat.
 • Individuele begeleiding op maat
  We ondersteunen jou een-op-een en kijken wat jij nodig hebt. Welke vragen heb je en welke doelen wil je behalen. Hier gaan we samen mee aan de slag.
 • Dialoog en afstemming
  We zijn in gesprek met elkaar en luisteren oprecht. We stemmen onze begeleiding af op jouw vraag.
 • Procesmatig werken aan zelfredzaamheid
  Samen werken we aan het structureel vergroten van jouw zelfstandigheid en het stapsgewijs halen van jouw doelen.
Ik kom graag naar de inloop in Wijchen. Dan ben ik er even uit. Het is fijn om anderen te ontmoeten en gezellig om samen te eten. Anders zit ik ook maar alleen thuis.
Anita, krijgt ondersteuning van Driekracht

Ondersteunen waar nodig

We zijn er als het nodig is, maar zodra een resultaat is behaald of de hulp minder nodig is, verdwijnen we naar de achtergrond. We kunnen altijd snel inspelen op veranderende situaties, omdat we dichtbij en zichtbaar zijn in de wijk. De lijnen naar ons zijn altijd kort.