8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Over ons

Woon je zelfstandig, maar heb je hierbij zorg of ondersteuning nodig? Of wil je hulp bij het opvoeden van je kind of bij het vinden van werk? De ambulant begeleiders van Driekracht ondersteunen je graag. Dit doen we op alle levensgebieden. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk en betekenisvol kunt leven. We zijn onderdeel van Driestroom en werken nauw samen met elkaar.

Over Driekracht

Driekracht is er voor burgers met een ondersteuningsvraag. Een vraag over bijvoorbeeld contact maken met mensen in de wijk. Maar ook vragen over meer complexe zaken, zoals de opvoeding van kinderen of het vinden en onderhouden van een baan. Driekracht biedt ambulante ondersteuning in de regio’s Arnhem en Nijmegen.

Ambulante ondersteuning betekent eigenlijk: ondersteuning thuis. Een begeleider van Driekracht komt op afgesproken momenten bij jou thuis, luistert en werkt samen met jou aan jouw hulpvraag of doel. We ondersteunen op alle levensgebieden. Bijvoorbeeld hoe je je dag structureert, hoe je met anderen om kunt gaan en hoe je je administratie kunt doen. Samen zorgen we ervoor dat jij een betekenisvol leven kunt leiden met zo veel mogelijk zelfstandigheid.

DRIEKRACHT 01 8197.jpg

Belofte en visie

Alles stroomt, verandert voortdurend en is in beweging. De zorg en hulpverlening heeft het tij niet mee. De uitdagingen zijn groot. Driekracht en Driestroom zijn onderdeel van deze stroom.

Ik ben trots op mezelf dat ik zover gekomen ben. Ik voel me gesteund door mijn begeleider Birgit in het telkens opnieuw kunnen onderzoeken en maken van mij eigen keuzes. Voor mij was dit erg belangrijk, vooral toen ik een positie zat waarin ik het gevoel had geen keuzes meer te hebben. Niemand kan dit alleen, daarom ben ik blij dat Driekracht er is.
Karima, krijgt ondersteuning van Driekracht

Alledaags geluk

Bij ons staat jouw alledaags geluk centraal. Voor iedereen ziet alledaags geluk er net iets anders uit. Daarom gaan we altijd in gesprek over wat alledaags geluk voor jou betekent. Dit doen we vanuit drie uitgangspunten: echt contact, persoon centraal en vergroten van kansen.

DRIEKRACHT 03 8764.jpg

Werken bij

Werken bij Driekracht of Driestroom betekent werken aan het alledaags geluk voor én met elkaar. Dit doen we op een bevlogen en eigenzinnige manier, waarbij rekening wordt gehouden met jouw interesses en talenten. Bij ons is iedereen van waarde, wanneer je jezelf kan zijn kom je echt tot je recht. Groei door en maak optimaal gebruik van jouw capaciteit. Bij ons heb je de regie over jouw loopbaan.