8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar nieuws

Zelfstandig wonen met ambulante begeleiding aan de Kluizeweg

2024-05-22
  • Driekracht

De Arnhemse wijk Alteveer-Cranevelt is uitgeroepen tot de beste buurt van Nederland. In deze wijk, aan de Kluizeweg, wordt een nieuw appartementencomplex gebouwd. De verwachte oplevering is eind 2024. Als het gebouw klaar is, wonen hier mensen met en zonder ondersteuningsvraag samen. Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer en eigen sanitair. Wil jij zelfstandig wonen in de beste buurt van Nederland met ambulante begeleiding? Dat kan via Driekracht.

Begeleiding op maat

Heb je een Wlz indicatie VG en wil je in het nieuwe appartementencomplex aan de Kluizeweg komen wonen met ambulante begeleiding? Dat kan via Driekracht. Je huurt het appartement van Volkshuisvesting en krijgt op afgesproken tijden begeleiding van Driekracht. Het is belangrijk dat je je hulpvraag kunt uitstellen. Op
afgesproken momenten komen we bij jou thuis, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Je thuis voelen

Samen met jou werken we aan jouw hulpvraag en doelen op alle levensgebieden. Bijvoorbeeld hoe je je dag structureert, hoe je met anderen om kunt gaan en hoe je je administratie kunt doen. Samen zorgen we ervoor dat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en je thuis voelt in jouw appartement en buurt!

Over de wijk

De wijk Alteveer-Cranevelt is een rustige wijk in Arnhem-­Noord. In oktober 2023 is deze buurt uitgeroepen tot beste buurt van Nederland. Er is een prettige omgang tussen buurtbewoners, de sociale veiligheid is groot en er is veel groen in de nabije omgeving. Ook organiseert de buurt veel activiteiten, waar jij als toekomstig bewoner aan mee kunt doen. Voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar, zoals de supermarkt en drogist.

Wil jij zelfstandig wonen met ambulante begeleiding van Driekracht aan de Kluizeweg?

Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons. We gaan graag met je in gesprek. Je kunt ons bellen via 0481 - 37 55 55 of e-mailen via driestroomincontact@driestroom.nl.